Biodynaaminen Yhdistys

Biodynaaminen yhdistys on yhteistyöfoorumi kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita ympäristöystävällisestä maataloudesta, oman luontosuhteen syventämisestä ja laadukkaasta ravinnosta. Yhdistys on rakentanut jo vuodesta 1946 tukijalkaa luonnonmukaiselle viljelylle.

 

Biodynaamisen viljelyn lähtökohtana on maanviljelyn uudistaminen, mutta kyse ei ole pelkästä viljelystä. Maukas ja terveellinen ravinto tuo maalaiset ja kaupunkilaiset saman pöydän ääreen pohtimaan yhdessä tulevaisuuden kysymyksiä. Niistä keskeisin on: miten hoidamme luontoa niin, että se kantaa ja ravitsee meitä jatkossakin? ”Bios” tarkoittaa elämää ja ”dynamis” voimaa – biodynaamisuus maataloutta osana elämänyhteyksiä.

 

Biodynaaminen yhdistys kutsuu mukaan jatkuvaan opiskeluun ja omien ennakkokäsitysten kyseenalaistamiseen. Biodynaamisen liikkeen yhteistyöverkostot ulottuvat alueelliselta tasolta tiiviiseen kansainväliseen toimintaan.

 

Yhdistys julkaisee Demeter-lehteä ja kirjallisuutta, järjestää kursseja jatapahtumia sekä tarjoaa biodynaamisen viljelyn neuvontaa. Biodynaamisesti viljellyn tuotteen tunnistat Demeter-tuotemerkistä.

Jäsenyys Biodynaamisessa Yhdistyksessä

Säätiössä ei ole jäsenyyttä, mutta  suosittelemme, että liityt jäseneksi Biodynaamiseen Yhdistykseen. Se on valtakunnallinen yhdistys, josta saat tukea ja tietoa kaikkeen biodynaamiseen viljelyyn liittyvään toimintaan. 

 

Jäsenet saavat mm. Demeter-lehden vuosikerran, alennusta kursseista ja tapahtumista. Lisäksi olet  mukana tukemassa toimintaamme ekologisemman ja inhimillisemmän tulevaisuuden puolesta.

Klikkaa kuvaa ja liity jäseneksi!
Klikkaa kuvaa ja liity jäseneksi!