Rahankeräys opiskelun, tutkimuksenja mallitilatoiminnan tukemiseen

Eikö olisikin hienoa, jos maatilat Suomessa yhä enemmän siirtyisivät kaikkein puhtaimpaan ja luonnollisimpaan vaihtoehtoon maanviljelyssä? Biodynamiikka tarjoaa ratkaisuja myös luomutuotannon ratkaisemattomiin ongelmiin. Tärkeää olisi myös se, että maatilat aukeaisivat yhä enemmän kuluttajien suuntaan. 

Riippumattomana ja vapaana impulssina työmme lepää ihmisten oman aktiivisuuden, sitoutumisen ja kiinnostuksen varassa. Kaikki tuki, mitä voimme saada sinulta on meille tärkeää! Apusi ei välttämättä tarvitse olla taloudellista:  teemme  suuren osan työstämme vapaaehtoiselta pohjalta, joten jos kaipaat toimintaa, ota yhteys kauttamme.

 

Voit lahjoittaa myös MobilePaylla
Voit lahjoittaa myös MobilePaylla

Säätiöllä on rahankeräyslupa, jonka kautta kertyvät varat käytetään biodynaamista työtä tekevien toimijoiden hakemuksesta myönnettäviin apurahoihin ja stipendeihin.

 

Voit lahjoittaa yleiskeräykseen maksamalla haluamasi summan tilille:

Biodynaamisen Viljelyn Säätiö sr

NDEAFIHH, FI43 1019 3000 2091 64

Viite: 9878

 

Tai voit lahjoittaa MobilePay:lla

Jos teet sen kauniin päätöksen, että haluat tukea työtämme taloudellisesti voit valita myös "korvamerkityn" kertalahjoituksen. Säätiön säännöissä on kolme tarkoitusta, joiden välillä voit halutessasi yksilöidä lahjoituksesi kohteen: 

TUE

TUTKIMUSTA JA JULKAISUTOIMINTAA

Pankkiviite: 98782

TUE

KOULUTUSTA JA OPISKELUA

Pankkiviite: 98795

TUE

MALLITILATOIMINTAA

HALTIJAN TILALLA

Pankkiviite: 5555

TUE

MALLITILATOIMINTAA

HEINOLAN TILALLA

Pankkiviite: 4446


Opiskelu biodynaamiseksi viljelijäksi on mahdollista yhteispohjoismaisessa BINGN-koulutusohjelmassa. Koska koulutus ei ole suomalaisen opintotukijärjestelmän piirissä, säätiö voi tukea opiskelijoita stipendeillä.

 

Biodynaaminen viljely menee eteenpäin jatkuvasti. Siihen innostuneet tulevaisuuden ystävät muodostavat tutkimuksellisen yhteisön, jonka piirissä tehdään monenlaista tutkimusta: viljelytavoista, lajikkeista, siemenistä, jalostamisesta, mutta myös sosiaalisen ulottuvuuden polttavista kysymyksistä. Rahoittajia tälle tutkimukselle on hyvin vähän, joten  Teidän avullanne me pyrimme antamaan tälle yhteisölle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

 

Rahankeräystiedot:

Rahankeräyksen saaja on Biodynaamisen viljelyn säätiö-Stiftelsen för biodynamisk odling sr.

Luvan myöntäjä on Poliisihallitus, joka on myöntänyt valtakunnallisen keräysluvan (poislukien Ahvenanmaan). Luvan numero on RA/2021/999 ja se on myönnetty 10.8. 2021.

Keräyksen toimeenpanoaika on 1.11.2021 eteenpäin. Kerätyt varat käytetään tämän säätiön tarkoituksen toteuttamiseen. Säätiöllä on kolme tarkoitusta:

-Biodynaamiseen viljelyyn liittyvän tutkimuksen ja julkaisutoiminnan tukeminen

-Biodynaamisen viljelyn koulutustoiminnan ja opiskelun tukeminen

-Biodynaamisen viljelyn mallitilatoiminnan tukeminen

Biodynaamisen viljelyn säätiö suorittaa keräyksen omin voimin.